Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Tanıtımı

Sevgili Öğrenciler,
Akdeniz Üniversitesi olarak, sizlere yenilikçi ve geleceği şekillendiren bir eğitim fırsatı sunmaktan gurur duyuyoruz. Yeni açılan Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümümüzde, sizlere geleceğin mesleği olan yapay zeka konusunda yüzde yüz İngilizce eğitim vererek global bir perspektif kazandırmayı amaçlıyoruz.
Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği bölümümüz, makine öğrenimi, büyük veri analitiği ve akıllı sistemler konularında en son araştırmaları ve gerçek dünya uygulamalarını bir araya getirmektedir. Kampüsümüzde bulunan Teknokent ve Kampüste Staj programımız sayesinde, öğrencilerimize, sadece eğitim vermekle kalmıyor, aynı zamanda özel sektörle birlikte, staj ve kısmi zamanlı çalışma imkanı sağlıyoruz.
Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği bölümümüzde, Bilgisayar Mühendisliği ile çift anadal yapma imkanı sunarak, sizlere, çift diploma sahibi olma fırsatı veriyoruz. Bilgisayar Mühendisliği bölümünü tercih eden adayların, aynı zamanda Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği bölümünü de tercih etmelerini, gönül rahatlığıyla öneriyoruz.
Bölümümüz, deneyimli ve dinamik bir öğretim üyesi kadrosuna sahiptir. Ayrıca, Tıp, Diş Hekimliği, Turizm fakültesi ve diğer birçok bölümle işbirlikleri yaparak, disiplinler arası bir eğitim ve araştırma ortamı sunmaktadır. Ayrıca, Erasmus öğrenci değişim programları ile öğrencilerimize dünyanın farklı ülkelerinde eğitim alma imkanı sağlamaktadır.
Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde bulunan bölümümüz, turistik ve güzel bir şehir olan Antalya’nın merkezinde yer almakta olup, her türlü sosyal imkana sahiptir. İlimizin gelişmiş ulaşım imkanları sayesinde, ülkemizin ve dünyanın yüzlerce şehrine doğrudan gidilebilmektedir.
Sizlerin bu alanda başaracağınız harika şeyleri görmek için sabırsızlanıyoruz. Geleceğinizi birlikte inşa etmek ve yapay zeka ile veri mühendisliği alanında mümkün olan sınırları zorlamak için, üniversitemize bekliyoruz.

Eklenme tarihi: 27.06.2024 17:09:22
Son güncelleme: 27.06.2024 17:09:39