Prof. Dr. Eşref ADALI'nın bölümümüzü ziyareti

İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Eşref ADALI, 26-28 Ekim 2024 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenecek Uluslararası Bilgi​sayar Bilimleri ve Mühendisliği ​Konferansı (UBMK 2024) hazırlıkları kapsamında bölümümüze bir ziyarette bulunmuştur. Ziyaret sırasında bölüm başkanımız Prof. Dr. Ümit Deniz ULUŞAR ile konferansın düzenlenmesi hakkında verimli görüşmeler gerçekleştirilmiş ve planlamalar yapılmıştır. Bu ziyaret, bölümümüzün akademik iş birliği çabalarınızda önemli bir adımı temsil etmekte olup, bölümümüzün bilgisayar bilimleri alanında önemli akademik etkinliklere ev sahipliği yapma ve katkıda bulunma konusundaki aktif rolünü vurgulamaktadır.

Eklenme tarihi: 29.08.2024 14:46:56
Son güncelleme: 29.08.2024 14:46:56